BRUTE JEEPS

BRUTE JEEPS

Brute. The car you’ve always wanted, but could never buy.

Het gevoel van de wind door je haren. De stijl van wie-doet-me-wat. Want een Jeep is meer dan een auto. Net zoals een Brute meer is dan een Jeep. Het is de ultieme auto-om-er-graag-bij-te-hebben. Voor het oog onmiskenbaar een authentieke Jeep. Voor jou een Jeep die je compleet naar je eigen idee hebt laten samenstellen. Bond bouwt de Brute Jeep op basis van de beproefde en tijdloze Jeep Wrangler en Wrangler Unlimited (met 3 of 5 deuren). Vervolgens is een Brute op elke denkbare manier samen te stellen en op te bouwen: met het even uitgebreide als exclusieve Brute-pakket. Brute geeft je alle mogelijkheden om jouw Jeep volledig naar eigen smaak te customizen en je eigen finishing touch mee te geven. Van de koplampen tot de motorkaphendels. Van de sidebars tot de spiegel. En van Porsche-nachtblauw tot Citroen-geel in glanzend, mat of structuur of?? Niets is onmogelijk.

Interieur

Dezelfde onbeperkte customizingopties zijn er in het interieur: vloerbekleding, stoelbekleding, dakbekleding, de dikte van de kussens, zelfs de stitching van het leer is geheel aan jou. Wat jij maar kunt bedenken, is in het samenstellen van jouw persoonlijke Brute al voorzien. Natuurlijk is ook de audio up-to-date, met mogelijkheden voor premium soundpakket, navigatie, Bluetooth en een geluidsinstallatie met Apple Carplay. Ook een softtop in bijpassende kleur en stitching is een optie om het unieke en gebruiksplezier van je Brute te verhogen én te verlengen tot 12 maanden per jaar.

Betrouwbaar voor jaren

Belangrijk is dat er onder de Brute een betrouwbare auto huist. Elke Brute donorauto-Jeep is niet ouder dan 10 jaar is, heeft maximaal circa 65.000 kilometer gereden en is in het bezit is van een een traceerbare en correcte historie. De ervaring van Bond doet de rest: we zien aan het kleinste detail of er in het verleden ooit schade is gereden. Motorisch wordt de Brute Wrangler compleet nagezien, gesmeerd en geserviced. Slijtage-onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden direct vernieuwd. Daarnaast ontvangt elke Brute een uitgebreide tectylbehandeling. Dat maakt jouw trotse bezit praktisch onsterfelijk. De Brute Jeep is er in twee varianten: de Beachcruiser en de Citycruiser. Altijd hebben we meerdere Brutes op voorraad,alsmede een voorraad nieuwe en gebruikte donorautos om jouw droomproject binnen korte tijd te kunnen opstarten. De Brutes in onze showroom geven je al een duidelijke indruk van de - letterlijk - onbeperkte mogelijkheden, wij bouwen graag jouw droom!

BEKIJK ONS AANBOD

BELEEF BOND

CONTACT FORMULIER

“Verfrissend advies en
bijzonder prettig zaken doen.”

Geschreven door: Godfried Wehrmeijer

“Een sfeer van ongedwongenheid
en altijd de juiste auto’s, hier kom
ik graag.”

Geschreven door: Bas van Zijl

“Mijn verwachtingen zijn
overtroffen bij mijn zoekopdracht.”

Geschreven door: Robert de Lange

Whatsapp