WIJ ZIJN BOND

WIJ ZIJN BOND DEN HAAG,
AANGENAAM

Bond is het bedrijf van Jochem Mooijman en René Chaudron. Officieel dan, want eigenlijk is het onze passie. Want wat is er mooier dan de hele dag te worden omgeven door de auto’s die je zelf het liefst zou rijden? Wat is er inspirerender dan de hele dag praten met liefhebbers over een droomauto? En wat geeft meer voldoening dan het compleet customizen van een auto, die we met grote tegenzin de showroom zien verlaten? (Al weten we dat je er goed voor gaat zorgen.)

 

Sinds 2017 zijn we gevestigd aan de IJssel op het Forepark in Den Haag. Verwacht geen glazen pui of snoepgoedetalage. We overweldigen je liever met de aanblik van een auto-eldorado als je eenmaal binnen bent. Die auto’s presenteren we in een bijna industrieel decor, een ambiance die niet de aandacht afleidt van waar het echt om gaat. Jouw supercar. Je absolute nummer 1 van je bucketlist. Je dream-come-true. Bovendien kunnen wij in deze ambiance in alle rust duidelijk maken hóe persoonlijk je auto kan worden.

WAT VIND JE  BIJ BOND?

Speciale auto's. Auto's die nekken doen draaien. Auto's met een hoog oh-en-ah-gehalte. Van praktisch nieuw tot ‘nieuw’ gebruikt. Elke auto verkeert in topstaat. Carrosserie, motor, chassis: je komt als auto bij  BOND niet zomaar de showroom in. Wij bouwen en verkopen auto’s die niet alledaags zijn. En vaak zelfs auto’s die one of a kind zijn. Custom made, 100% gemaakt volgens jouw wensen. Maar altijd anything but ordinary.

DEEL ONZE PASSIE

Behalve liefhebbers zijn we ook kenners. Jochem Mooijman rondde de IVA met succes af, René Chaudron heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in diverse rollen in de automotive. Van die kennis en ervaring hebben we elke dag plezier. Want hoe verleidelijk elke Bond-auto ook is: we kijken graag verder dan uitstraling alleen.

“Verfrissend advies en
bijzonder prettig zaken doen.”

Geschreven door: Godfried Wehrmeijer

“Een sfeer van ongedwongenheid
en altijd de juiste auto’s, hier kom
ik graag.”

Geschreven door: Bas van Zijl

“Mijn verwachtingen zijn
overtroffen bij mijn zoekopdracht.”

Geschreven door: Robert de Lange

Whatsapp